CONTACT

Campagne & karnemelk, mijn laatste campagneblog

23 februari 2015
Peter

Het zou wijn worden bij 14-15 zetels in de Eerste kamer voor het CDA en karnemelk bij 11-12. Het is dat laatste geworden. Met passend zuur gezicht sluit ik de serie campagneblog rond de provinciale statenverkiezingen in 2015 af.

In deze vijfde campagneblog van 15 maart wordt de prognose van half december geactualiseerd en worden uitspraken gedaan over de balans tussen persoon en partij in deze campagne.

Alweer de vierde campagneblog is eigenlijk geen campagneblog geworden. Uit pure en spontane boosheid over het standpunt van de premier bij het RTL-debat deze blog gerichte aan 'Beste premier' ...

De derde campagnegold gaat in op de waterschapsverkiezingen (en wat daarmee moet gebeuren), het ongegeneerd denken van Rutte dat we na 18 maart ook met 6-7 partijen door kunnen regeren en tot slot de posities van de 'kleinere' en 'lokale' partijen.

Mijn 2e campagneblog kijkt terug op de 3e week van februari - en alvast wat vooruit naar de debatten. Vanavond is de eerste op Nieuwsuur, met de lijsttrekkers voor de Eerste Kamer. We zullen het zien.

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram