CONTACT

Contact en route

Northedge B.V.

Oosthaven 15-16
2801 PC GOUDA
The Netherlands
tel: +31 (0) 653 48 80 78.

Openbaar vervoer en parkeren in Gouda.

Vanaf Rotterdam:

U neemt op de snelweg de afslag Gouda-West, daarna houdt u Gouda centrum aan. Als u voorbij de fabriek bent, ziet u de IJssel aan uw rechterhand en de binnenstad aan uw linkerhand. Dan gaat u bij de tweede verkeerslichten links. Dit is de Oosthaven. Hier is het wel moeilijk een parkeerplaats te vinden; u kunt uitwijken naar een van de aangegeven parkeerplaatsen op het kaartje. Wilt u toch op of bij de Oosthaven parkeren, hou er dan rekening mee dat dit niet langer dan een uur kan. Hierna loopt u naar de Oosthaven.

Vanaf Den Haag/Utrecht:

U neemt op de snelweg de afslag Gouda. Hierna volgt u de borden Gouda-Centrum. U kunt uw auto het beste parkeren in de parkeergarage van de nieuwe Marktpassage (bij punt 10). Als u de Markt bent overgestoken komt u op de Oosthaven. Van garage naar pand is een mooie wandeling van ongeveer 10 minuten. Een alternatief is om na de afslag Gouda rechtdoor en dan langs de IJssel de binnenstad aan de westzijde in te rijden. Direct bij het binnenrijden van de binnenstad treft u de garage aan het Bolwerk aan. Vandaar uit kunt u de Hoge Gouwe aflopen. Deze loopt over in de Westhaven, met de Oosthaven aan de andere kant van het water.

N.B. Het parkeerprobleem in Gouda is groot, volgt u zoveel mogelijk de aanwijzingen naar een parkeerplaats.

Vanaf het Gouda N.S station:

U loopt naar het Kleiwegplein, hierna volgt u de Kleiweg totdat u op de Markt arriveert. Als u de Markt bent overgestoken, met het oude stadhuis aan uw linkerhand komt u, de weg vervolgend en bij ING kantoor links aanhoudend, op de Oosthaven.

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram