CONTACT

Dit is de aankondiging van een boekbundel onder de naam: 'Stadsopener'. De ondertitel: 'Verslag van een stadsdichter in tijden van vrees en feest. Samen dekt dat het wel. In ruim twee-en-half jaar stadsdichterschap van Gouda, begonnen pal voor de lockdown, zijn er meer dan 150 gedichten verschenen. In alle diversiteit weerspiegelen zij een tijd die niet alleen vanwege corona spannend was, maar ook vanwege talloze andere ontwikkeling in en buiten de stad, inclusief de viering van 750 jaar stadsrechten van Gouda. Om dat recht te doen volstaat het niet om ze achter elkaar te zetten. Er is een boek van gemaakt waarin de gedichten met teksten verbonden worden tot een geheel. Gedichten en teksten lopen in elkaar over en versterken elkaar.

De drukproef is gereed, nu de presentatie nog en die verwachten we rond 10 oktober 2023. De lezer wordt hier op de hoogte gehouden.

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram