CONTACT

Ridder Loes

27 april 2023
Peter

Ook bij Northedge zijn wij trots op Ridder Loes. De directeur van stichting Raad op Maat verdient deze erkenningen vinden wij - en wij duidelijk niet alleen. Hartverwarmend was het om de aanbevelingen te lezen van de mensen in het veld, hartverwarmend om na afloop alle reacties te zien binnenkomen. Als het gaat om de (mede)zeggenschap van mensen met een verstandelijke beperking (en ouderen, en onder bewind gestelden) heeft ze baanbrekend werk gedaan en dat is gezien.

Wie is het 'wij' in Northedge? Dat ben ik, Peter Noordhoek, maar ook alle mensen die in de loop van de bijna 30 jaar dat Northedge en Raad op Maat het pand en nog veel meer hebben gedeeld, haar hebben meegemaakt. Dat hebben ze luid laten merken. We hebben elkaar sterker gemaakt. Inhoudelijk zijn Northedge en Raad op Maat zeer verschillend (zijn Loes en ik zeer verschillend) maar juist daardoor ontstond iets moois. Iets moois waarvan het succes nooit vanzelfsprekend was en in beide gevallen stap voor stap moest worden bereikt. Waar ik vooral blij mee ben is dat zij de afgelopen jaren steeds meer uit mijn schaduw is gekomen. Veel van wat Loes en haar collega's deden was onzichtbaar voor velen in onze omgeving, waardoor ze toch vaak de 'vrouw van' was. Maar wie haar kende wist wel beter. Er was geen lintje voor nodig om dat zichtbaar te krijgen, maar het helpt wel. Dank aan Monique voor het regelen van de aanvraag en natuurlijk aan de gemeente om het toe te helpen kennen. Zelf mocht ik wat namen leveren en heb ik vooral meer dan een jaar lang mijn mond moeten houden. Dat was zwaar, maar dat is me dit keer zowaar nog gelukt ook.

Wil je meer van het werk van Stichting Raad op Maat weten? Kijk op www.raadopmaat.org

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram