CONTACT

Branchebrede kwaliteit

23 april 2020
admin

Beweging brengen in het kwaliteitsbeeld van branches, sectoren en beroepsverenigingen

Elke dag is er wel een incident in het nieuws. Of het nu gaat om plastisch chirurgen, advocaten of Muse; elke branche, sector of beroepsvereniging kan er zomaar mee te maken krijgen. Van krantenkoppen tot Kamervragen, het beeld dat het oproept is er een van gebrek aan kwaliteit. Wat start als een incident met een enkel bedrijf of professional, slaat al te makkelijk terug op het totaal.

Dit is het startpunt voor het boek van Peter Noordhoek: Branchebrede kwaliteit. Hij laat zien dat hoewel branches, sectoren en beroepsverenigingen op allerlei manieren met kwaliteit aan de slag zijn, ze toch al snel achter de werkelijkheid aanhollen. Vele voorbeelden komen langs en de complexe wisselwerking tussen branche, brancheleden, overheid en toezichthouder komt uitgebreid aan bod.

Het boek is in 2011 uitgegeven bij VM Uitgevers en eenvoudig te bestellen door een mail naar info@northedge.nl. Kosten: 15 euro plus verzendkosten. ISBN 978-90-808943-0-3.

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram