CONTACT

Mij is wel eens gezegd dat ik teveel kansen mis om complimenten te geven. Daar zit wat in. Dit keer herkende ik de mogelijkheid om een compliment te geven al snel. Ik doe dat als 'Dichter van Dienst' in Gouda. Met een kleine groep dichters wisselen we elkaar af als er een verzoek van de gemeente komt om bij het overlijden van iemand wat woorden te brengen.
Het beeld van een eenzame begrafenis zal zijn dat er dan helemaal niemand is voor wat betreft familie, kennissen of verzorgers. De praktijk is gelukkig anders. Eigenlijk is er altijd wel iemand, al is het niet zelden op het laatste moment. Maar niet vandaag. Deze man verliet zonder een spoor achter te laten het leven en er kwam dus niemand. Niemand?
Je laat vooral zien welke kwaliteiten je hebt als er niemand kijkt. Daarom een diepe buiging voor de gemeente Gouda en Monuta uitvaartzorg die de ceremonie misschien wel extra warm en tot in de puntjes verzorgd lieten verlopen - omdat dat er toe deed.

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram