+31 182 684545
info@northedge.nl

Artikelen

Op deze webpagina treft u teksten aan van de hand van de medewerkers van Northedge, in het bijzonder van Peter Noordhoek. Daarnaast treft u teksten aan die wat buiten het gebruikelijke kader vallen: ‘Not so Northedge’, inclusief politiek en poëzie.
Om de toegang tot de teksten te vergemakkelijken wordt een indeling gepresenteerd. Deze is niet spijkerhard; kenmerkend is dat er veel zaken met elkaar worden verbonden. Wel is altijd één thema terug te vinden: de zorg over de kwaliteit van de publieke sector. Vanuit die zorg wordt geordend, geanalyseerd en geadviseerd.

Hieronder ziet u de indeling van de artikelen.
Filename werken-met-het-model.pdf
filesize 70.31 kB
Version 1.0
Date added 26 februari 2011
Downloaded 244 times
Category Kwaliteit en resultaat, Mens en model
Tags 1003, 1007, 986, 987, 999, vaardigheid

Hoe wordt er gereageerd op de introductie van het INK-model in een organisatie? Op basis van 10 jaar ervaring met het werken van het model, wordt een indeling en analyse gepresenteerd van de verschillende reacties van leidinggevenden en anderen op het model.

Handboek Integrale Kwaliteitszorg, afl. 1.42A. Kluwer, november 2002.

Archief

Artikelen

Waar wilt u over lezen? Wat wilt u zien?

Grote kans dat u het hier vindt als u geïnteresseerd bent in ontwikkelingen met een publieke component. Met Peter Noordhoek als belangrijkste auteur, treft u artikelen, blogs en steeds meer vlogs (blog in videovorm) aan over thema’s als:
Kwaliteit in al haar dimenties
Beleid en bestuur
Brachebrede kwaliteit
Toezicht en governance
Politiek: landelijk, Europees, UK en USA
Poezie en andere dingen die 'Not so Northedge' zijn
check-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram