+31 182 684545
info@northedge.nl

Artikelen

Op deze webpagina treft u teksten aan van de hand van de medewerkers van Northedge, in het bijzonder van Peter Noordhoek. Daarnaast treft u teksten aan die wat buiten het gebruikelijke kader vallen: ‘Not so Northedge’, inclusief politiek en poëzie.
Om de toegang tot de teksten te vergemakkelijken wordt een indeling gepresenteerd. Deze is niet spijkerhard; kenmerkend is dat er veel zaken met elkaar worden verbonden. Wel is altijd één thema terug te vinden: de zorg over de kwaliteit van de publieke sector. Vanuit die zorg wordt geordend, geanalyseerd en geadviseerd.

Hieronder ziet u de indeling van de artikelen.
Filename ketenversie-ink.pdf
filesize 50.77 kB
Version 1.0
Date added 28 februari 2011
Downloaded 629 times
Category Kwaliteit en beleid, Kwaliteit in de keten
Tags 1003, 986, justitie, keten

Het INK-model wordt doorgaans toegepast op het niveau van de individuele organisatie. Er moet echter meer op het niveau van ketens worden gedacht. In deze versie van het model wordt het INK geschikt gemaakt voor het beoordelen van de werking van een keten, bijvoorbeeld door middel van ketens. Het geheel wordt toegespitst op de veiligheids- en justitiële keten.

Bron: INK, Zaltbommel en Northedge, Gouda, 2004

Archief

Artikelen

Waar wilt u over lezen? Wat wilt u zien?

Grote kans dat u het hier vindt als u geïnteresseerd bent in ontwikkelingen met een publieke component. Met Peter Noordhoek als belangrijkste auteur, treft u artikelen, blogs en steeds meer vlogs (blog in videovorm) aan over thema’s als:
Kwaliteit in al haar dimenties
Beleid en bestuur
Brachebrede kwaliteit
Toezicht en governance
Politiek: landelijk, Europees, UK en USA
Poezie en andere dingen die 'Not so Northedge' zijn
check-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram