Contact

Northedge B.V. 
Oosthaven 15-16 
2801 PC Gouda 
The Netherlands 
T 31 (0)182 684545 

www.northedge.nl 
Tw @PeterNoordhoek 

Archief

Advies

De adviesdiensten van Northedge en gelieerde organisaties draaien allen om verschillende manieren om het verhaal van kwaliteit te vertellen. Dit zijn de belangrijkste vormen:

 

Kijk op kwaliteit

Bovenstaande thema’s hebben allemaal iets met het thema ‘kwaliteit’. Maar wat is dat?
Er zijn veel definities in omloop, maar van af het begin van Northedge is dit de onze: ‘kwaliteit is de expliciet gemaakte omschrijving van een product of dienst die door middel van een proces is gedeeld en verrijkt met andere expliciet gemaakte definities’.

Dat klinkt ingewikkeld. Hieronder wordt de definitie gedemonstreerd.

Over de aanpak
Elk bureau belooft maatwerk te maken, maar dat is makkelijk in een tijd waarin eigenlijk niets meer standaard is. Wij geloven in de mix van standaard en maatwerk, van gewoon en bijzonder. Met andere woorden: mail of pak de telefoon en we spreken verder over het door u gewenst advies.


Onze wereld is groot, complex en hoog als een berg. Weersomstandigheden wijzigen zich voortdurend. Hoe kom je dan aan de top?
Kaarten en instrumenten kunnen helpen. U vindt er hier vele. Het echte geheim schuilt in de mentaliteit waarmee u de berg te lijf gaat. Dan geldt wat iemand ooit vertelde: "De noordkant van een berg is het moeilijkste om te beklimmen, maar het meeste de moeite waard." Bij Northedge gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. Het vergt meer denkwerk, meer inspanning, meer van meer. Maar het is zo de moeite waard.  

Peter Noordhoek