+31 182 684545
info@northedge.nl
CONTACT

Aankondiging: het Nationaal Verenigingsonderzoek komt!

17 augustus 2020
Peter

AANKONDIGING

In tijden van crisis weet iedereen dat het verstandig is de krachten te bundelen. Verenigingen zijn daarvoor uitgevonden. Maar hoe sterk zijn wij als verenigingen eigenlijk? Komen onze leden en wij als verenigingen beter of slechter uit de crisis? Welke lessen kunnen we leren? 

Er is wel deelonderzoek, maar de landkaart van de verenigingswereld is nog erg leeg. We weten niet hoeveel verenigingen er zijn, hoeveel leden ze hebben, wat ze in deze crisistijd doen, wat feitelijk de impact is van alle inspanningen die verenigingen plegen, enzovoort, enzovoort. Moet daar niet snel wat aan veranderen?

Dit najaar start het Nationaal Verenigingsonderzoek (NVO), bedoeld om de verenigingswereld in beeld te brengen. Zie de website van het nationaal verenigingsonderzoek.

De  Nederlandse Associatie (DNA) is opgericht voor en door verenigingen. In die lijn hoort ook het verzamelen van kennis over verenigingen. Ondersteund door het Instituut voor Vereniging, Branches en Beroepen (IVBB) wordt het onderzoek gestart en uitgevoerd door en voor verenigingen.

Meer weten? Hou onze aankondigingen in de gaten.

Northedge

info@northedge.nl
 Copyright © 2020 -  All Rights Reserved
BTW nummer Northedge B.V.: 8192.31.472.B.01
KvK nr. Northedge B.V.: 29048758 Rotterdam
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram