Contact

Northedge B.V. 
Oosthaven 15-16 
2801 PC Gouda 
The Netherlands 
T 31 (0)182 684545 

www.northedge.nl 
Tw @PeterNoordhoek 

Archief

Syrische vluchtelingen

“Dat er zoveel Syrische vluchtelingen zouden komen, kon niemand vermoeden”, zegt premier Rutte vandaag in de Tweede Kamer. In absolute aantallen heeft hij gelijk. Het was echter zeer voorspelbaar dat het vroeg of laat wel zou gebeuren, net zoals er al lang iets had kunnen zijn gedaan om de situatie niet zo uit de hand te laten lopen.

Dit is een resolutie zoals die door mij namens het CDA Zuid-Holland is verdedigd op het CDA congres in Alkmaar op 3 november 2014, een jaar geleden dus. Een resolutie waarvan de voorbereiding al hartje zomer van dat jaar begon. Sybrand Buma was er toen al intensief mee bezig en nam deze resolutie over. Wat nou, niet kunnen voorspellen? Premier Rutte, u wilde het gewoon niet weten.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 20.31.29

Doordat niet tijdig op Europees niveau is ingegrepen, is het nu nodig extra maatregelen te nemen. We werken aan het vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Onze wereld is groot, complex en hoog als een berg. Weersomstandigheden wijzigen zich voortdurend. Hoe kom je dan aan de top?
Kaarten en instrumenten kunnen helpen. U vindt er hier vele. Het echte geheim schuilt in de mentaliteit waarmee u de berg te lijf gaat. Dan geldt wat iemand ooit vertelde: "De noordkant van een berg is het moeilijkste om te beklimmen, maar het meeste de moeite waard." Bij Northedge gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. Het vergt meer denkwerk, meer inspanning, meer van meer. Maar het is zo de moeite waard.  

Peter Noordhoek