Contact

Northedge B.V. 
Oosthaven 15-16 
2801 PC Gouda 
The Netherlands 
T 31 (0)182 684545 

www.northedge.nl 
Tw @PeterNoordhoek 

Archief

Campagne & karnemelk, mijn laatste campagneblog

Het zou wijn worden bij 14-15 zetels in de Eerste kamer voor het CDA en karnemelk bij 11-12. Het is dat laatste geworden. Met passend zuur gezicht sluit ik de serie campagneblog rond de provinciale statenverkiezingen in 2015 af.

In deze vijfde campagneblog van 15 maart wordt de prognose van half december geactualiseerd en worden uitspraken gedaan over de balans tussen persoon en partij in deze campagne.

Alweer de vierde campagneblog is eigenlijk geen campagneblog geworden. Uit pure en spontane boosheid over het standpunt van de premier bij het RTL-debat deze blog gerichte aan ‘Beste premier’ …

 

 

De derde campagnegold gaat in op de waterschapsverkiezingen (en wat daarmee moet gebeuren), het ongegeneerd denken van Rutte dat we na 18 maart ook met 6-7 partijen door kunnen regeren en tot slot de posities van de ‘kleinere’ en ‘lokale’ partijen.

 

Mijn 2e campagneblog kijkt terug op de 3e week van februari – en alvast wat vooruit naar de debatten. Vanavond is de eerste op Nieuwsuur, met de lijsttrekkers voor de Eerste Kamer. We zullen het zien.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Onze wereld is groot, complex en hoog als een berg. Weersomstandigheden wijzigen zich voortdurend. Hoe kom je dan aan de top?
Kaarten en instrumenten kunnen helpen. U vindt er hier vele. Het echte geheim schuilt in de mentaliteit waarmee u de berg te lijf gaat. Dan geldt wat iemand ooit vertelde: "De noordkant van een berg is het moeilijkste om te beklimmen, maar het meeste de moeite waard." Bij Northedge gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. Het vergt meer denkwerk, meer inspanning, meer van meer. Maar het is zo de moeite waard.  

Peter Noordhoek