Contact

Northedge B.V. 
Oosthaven 15-16 
2801 PC Gouda 
The Netherlands 
T 31 (0)182 684545 

www.northedge.nl 
Tw @PeterNoordhoek 

Archief

Casus notariaat: te laat het goede

Het notariaat staat onder druk. Een bestuur wordt naar huis gestuurd. Iedereen heeft het over ‘de’kwaliteit van het notariaat en het enige waarover men het eens wordt is dat er een tekort van is. Maar is het niet te laat? Moet het niet over een andere boeg?

Op verzoek van VM-platform / VM-online een 2-minuten videoblog met mijn analyse van de situatie binnen het notariaat. Voor veel meer achtergronden en antwoorden verwijs ik graag naar het boek ‘branchebrede kwaliteit’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Onze wereld is groot, complex en hoog als een berg. Weersomstandigheden wijzigen zich voortdurend. Hoe kom je dan aan de top?
Kaarten en instrumenten kunnen helpen. U vindt er hier vele. Het echte geheim schuilt in de mentaliteit waarmee u de berg te lijf gaat. Dan geldt wat iemand ooit vertelde: "De noordkant van een berg is het moeilijkste om te beklimmen, maar het meeste de moeite waard." Bij Northedge gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. Het vergt meer denkwerk, meer inspanning, meer van meer. Maar het is zo de moeite waard.  

Peter Noordhoek